Zoek
Sluit dit zoekvak.

De kracht van West-Brabant

De (petro)chemie in Moerdijk en Bergen op Zoom, de maritieme sector in Werkendam en de aerospace-sector in en rondom de vliegbasis Woensdrecht zijn goed vertegenwoordigd in West-Brabant.

Er zijn gespecialiseerde machinebouwers en er is een gevarieerde maakindustrie. Daarnaast zijn er integrale service providers die een breed scala aan diensten op het gebied van engineering, installatie, maintenance en upgrades (MRO&U) leveren over de hele life cycle van een asset. West-Brabant heeft ook gespecialiseerde onderhoudsbedrijven en maintenance start-ups die zich richten op een niche, denk aan inspecties op hoogte met behulp van een drone, of aan data scientists die het faalmoment voorspellen op basis van verzamelde data. 

Verbinden, verslimmen en verduurzamen

REWIN West-Brabant brengt namens het HighTech Maintenance Programma bedrijven, asset owners, start-ups en techniekonderwijs uit al deze sectoren bij elkaar. Doel is om samen te werken aan slimme en toekomstbestendige industrie 4.0 en smart maintenance-oplossingen.
De regionale toplocaties en Fieldlabs zijn belangrijke katalysatoren in de samenwerkingsverbanden op het gebied van smart maintenance, maintenance robotics en composite maintenance.

Test en experimenteer bij de West-Brabantse maintenance-toplocaties en Fieldlabs.

 

Nieuwsgierig naar wat HighTech Maintenance West-Brabant voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met programmamanager John den Ridder (REWIN West-Brabant). Hij staat je graag te woord.

Lees wat het HighTech Maintenance Programma inhoudt in de programmabrochure. Klik op de afbeelding hieronder om ‘m te downloaden.

West-Brabant folder brochure
Klik op de afbeelding

Wil je meer weten over wat HighTech Maintenance West-Brabant voor jou kan betekenen? 

SPAR MET JOHN!

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.