Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Op vrijdag 26 maart 2021 organiseerde het Data Value Center - Smart Industry i.s.m. de Koninklijke Metaalunie en de IoT Academy het 8e DVC-SI Tafelgesprek.

In deze editie stond mkb’er AAE in de spotlights, die ervaringen heeft gedeeld rondom het werken aan bedrijfsdoelen met behulp van IoT en data. 

Onderwerpen tafelgesprek

Aan bod kwamen de volgende zaken:

Hoe met Internet of Things data verzamelen om: 

  •  de bezettingsgraad van machines te verbeteren?
  • de doorlooptijd van processtappen te verkorten?
  • de insteltijden te verbeteren? en zelfs volledig nieuwe diensten te ontwikkelen?

Aan welke knoppen kun je zelf draaien om:

  • de kostprijs te verlagen?
  • de lever(tijd)betrouwbaarheid te verhogen?
  • de flexibiliteit te verbeteren?

Kijk hieronder het 7e DVC-SI tafelgesprek terug!

Wat doet DVC-SI?

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) helpt ondernemingen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data. Ondernemers, beslissers en professionals worden geholpen bij  het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties. Onafhankelijk en laagdrempelig.

Partijen achter DVC-SI

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Blijf op de hoogte

Wil je alles weten over de ontwikkelingen van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI)? – Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.
Volg DVC-SI via LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/dvc-si 

Zelf aan de slag via DVC-SI

Wil je meer weten over het gebruik van data, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat het voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op met John den Ridder en bepaal samen hoe we je verder kunnen helpen.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.