Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

De bedrijvendag van de Avans Academie Engineering & ICT (AE&I) 2021 staat voor de deur. Dit jaar even anders dan anders, namelijk online!

De online bedrijvendag zal plaatsvinden op donderdag 18 maart 2021. In totaal is er plaats voor 80 bedrijven, waarvan steeds maximaal 2 medewerkers aanwezig kunnen zijn. West-Brabantse bedrijven: wil je verzekerd zijn van een plek? Meld je dan nu aan.

LET OP: annuleren of wijzigen van je aanmelding is om organisatorische redenen niet mogelijk. Bovendien betekent een aanmelding automatisch tot een verplichte deelname.

De kosten voor een deelname aan dit event bedragen € 200,-

Programma van de Bedrijvendag Avans AE&I

13.00 uur
Inloop
13.30 uur
Plenaire opening
13.45 - 16.30 uur
Netwerkcarrousel | 1-op-1 meetings | Virtuele beursvloer | 16 doorlopende bedrijfspitches van 10 minuten, door samenwerkingspartners van Avans AE&I
16.30 uur
Einde event
Vorige slide
Volgende slide

Virtuele beursvloer

Een bezoeker van een virtuele stand kan informatie van het bedrijf ophalen (bedrijfsvideo, digitale brochure, social media en vacaturewebsite). Ook heeft hij/zij diverse opties om kennis te maken met de standbemanning: een connectie maken (zie hieronder meer daarover), chatten, een 1:1 video-chat of alvast een afspraak plannen voor later op de middag. In de stand kunnen bedrijven direct zien hoe laat en waar ze eventueel een vituele bedrijfspitch geven. 

Bedrijfspitches

Avans AE&I geeft 16 samenwerkingspartners de kans om op de vituele beursvloer een bedrijfspitch van 10 minuten te houden. Een bedrijfspitch is een extra mogelijkheid op een ontmoeting tussen bedrijf en student. Op deze laagdrempelige manier wordt het starten van een gesprek nog gemakkelijker. Studenten kunnen vragen stellen (live of via chat & Q&A) of direct met anderen of de spreker in contact komen. Bovendien kunnen de pitches worden gegeven door andere collega’s van de bedrijven, dan diegenene die speeddates doen of op de stand staan.

Let op: Avans maakt een selectie van de samenwerkingspartners die een bedrijfspitch mogen geven. Deze bedrijven worden hier op korte termijn over geïnformeerd.

Netwerkcarrousel

Op de Bedrijvendag Avans AE&I is er ruimte voor 1-op-1 speeddate afspraken, bedoeld als kennismaking van ca. 5 minuten waarin bedrijven en studenten worden gematcht. Is er aanleiding om nader kennis te maken? Via een wederzijdse connectie krijgen student en bedrijf toegang tot elkaars contactgegevens (na afloop van het event ontvang je elkaars digitale visitekaartje).

Bedrijvendag Avans AE&I

1-op-1 Meetings

Dit zijn 1-op-1 videochat afspraken die door studenten of exposanten worden gemaakt. Het programma houdt bij het plannen van een afspraak rekening met ieders beschikbaarheid.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.