Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

De hele wereld draait om data. De opkomst van het internet, 4/5G, smartphones, cloud computing en data-technologie maakt nieuwe businessmodellen mogelijk. En ook voor het stuwend mkb liggen er volop kansen om waarde te halen uit data. Data van jouw bedrijf, jouw processen, jouw klanten en van de markt. 

Om ook te profiteren van die opkomende data-economie, kan je aanhaken op een aantal initiatieven die datagebruik aanjagen en faciliteren.

(West-) Brabant Data Economie

Samen met de Provincie Noord-Brabant, Midpoint Brabant, Brainport Eindhoven, DVC-SI en Driven by Data ontwikkelde REWIN het programma Brabant Data Economie. Doel: stimuleren van data-competentie en verhogen van de datamaturiteit (‘volwassenheid’ van het datagebruik).

Verhoog je datavolwassenheid en maak werk van je data!

Wil jij als mkb’er (nog) meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van data en AI? Maak dan een kosteloze en vrijblijvende afspraak met een REWIN-datacoach. De datacoach geeft je advies-op-maat over hoe jouw bedrijf slim gebruik kan maken van de kansen die data en AI bieden. Krijg inzicht in data jouw organisatie verder kan laten groeien. Maak werk van je data!

Ook kan de datacoach je begeleiden bij de eerste stappen én eventueel voorstellen aan een expert. Voor de kosten van de expert kom je mogelijk in aanmerking voor een bijdrage van de Provincie Noord-Brabant. Ook hierover kan de datacoach je alles vertellen.

Lees hier hoe Cladding uit Oosterhout met de hulp van datacoach Richard naar een digitaal dashboard ging.

Maak gebruik van deze kans om ook uit jóuw data te halen wat erin zit.

Laat via onderstaande knop je gegevens achter en een datacoach maakt een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek. 

Bel of mail meteen

Je kunt ook direct contact opnemen met één van de datacoaches. Ze helpen je met plezier op weg.

Andere initiatieven

Voor maak- en onderhoudsbedrijven die hun datagedreven business verder willen ontwikkelen, biedt het HTM-programma toegang tot regelingen als bv. de Fabriek van de Toekomst (FOKUS) met onder andere een gratis bedrijfsscan.
Ook kan je deelnemen aan het Data Readiness Programma (DVC-SI) dat weer start medio juni a.s. Hierin leer je in tien weken tijd op praktische wijze een eigen datagedreven businessmodel met een datagedreven dashboard te ontwikkelen. Hiermee maak je jouw bedrijfsdata inzichtelijk en bruikbaar en kan je betere strategische beslissingen nemen om het rendement van jouw organisatie te optimaliseren.

Neem contact op met John den Ridder voor meer informatie over alle datagerelateerde projecten en programma’s. 

Waar in het begin van de twintigste eeuw kennis van een bepaald domein voldoende was om te ondernemen, kwam daar sinds de jaren ’80 kennis van informatietechnologie (digitalisering) bij. Met de mogelijkheden die (big) data sinds het afgelopen decennium hebben geïntroduceerd, is nu ook kennis van data en artificial intelligence onontbeerlijk.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens