Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) nodigt je van harte uit voor het 13e online Tafelgesprek op vrijdag 18 februari van 12.00 tot 13.30 uur. Dit keer is het thema: juridische aspecten van data.

Juridische aspecten van data

Gespreksleider is John Blankendaal, managing director van Brainport Industries. Aan tafel schuiven twee advocaten: Ernst-Jan Louwers en Jos van der Wijst.

Je kunt antwoorden verwachten op vragen als:

  • Wat mag je en kun je met data?
  • Van wie is de data?
  • Hoe kan je veilig data delen?


Heb je een andere vraag die je tijdens het webinar beantwoord zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar Nicolette Kleisterlee, nkleisterlee@bom.nl.

Data in de praktijk

Tijdens het Tafelgesprek bespreken we ook praktijkvoorbeelden. Dit doen we deze keer met mkb-ondernemers Maarten Wijffelaars van Sensor to Data en Rick Scholte van Sorama. Zij vertellen over hun eigen ervaringen met het inzetten van data.

juridische aspecten DVC-SI

Interesse?

GRATIS AANMELDEN

Meld je kosteloos aan voor dit online tafelgesprek en ontdek hoe ook jouw onderneming meerWaarde kan realiseren met behulp van data.

Dit tafelgesprek is vooral bedoeld voor vertegenwoordigers uit mkb-maakbedrijven, die bezig zijn met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen zoals: directeuren, projectleiders, werkvoorbereiders, afdelingshoofden ICT etc.

DVC-SI

DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN West-Brabant, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.