Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

AI, ook bekend als Artificiële Intelligentie wordt steeds vaker gebruikt binnen bedrijven, producten en services. Speciaal voor bedrijven en het personeel in West-Brabant ontwikkelde Breda Robotics-partner Cboost een open online lesprogramma over AI. Kom meer te weten over dit innovatieve instrument en hoe je het kan toepassen.

De MOOC’s (Massive Open Online Courses) van Cboost zijn te volgen via het platform learning.aiplaza.nl en kwamen tot stand met steun van het Coronafonds Regio West-Brabant.

Efficiënter werken met intelligente systemen

Regio West-Brabant investeert in kennis en innovatie. Met de steun uit het Coronafonds konden Breda Robotics en partner Cboost een online lesprogramma maken om personeel en bedrijven op te leiden over Artificiële Intelligentie.

“Nu mensen veel thuiswerken en minder aanwezig zijn op de werkvloer om fysiek werk uit te voeren, is het een ideaal moment om bij te leren. Te leren over hoe het werk er in de toekomst uitziet en hoe de nieuwe technologie AI werkt”, aldus Dyan Koning Operations Manager bij Cboost.
We zijn enorm blij dat we met behulp van deze financiële steun het mkb kunnen voorzien van kwalitatieve en interactieve lessen over innovatie, en over hoe je efficiënter kan werken met intelligente systemen.”

Breda Robotics AI MOOC

Artificial Intelligence via Breda Robotics

Ingenieursbureau Cboost is gespecialiseerd in robotica en kunstmatige intelligentie. Ze ontwikkelen innovatieve zakelijke oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Ook zijn ze partner van Breda Robotics.

Breda Robotics verbindt bedrijven aan talent, bedrijven gespecialiseerd in robotica aan andere bedrijven in de regio Brabant, inspireert tot de inzet van robotica en automatisering en informeert studenten, bedrijven en overheden over alle veranderingen binnen de industrie en de maatschappij. Meer informatie over Breda Robotics vind je op www.breda-robotics.nl

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.