Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Haal er kennis, expertise en advies op maat over smart maintenance oplossingen in jóuw bedrijf!

60% van de bedrijven – uit diverse sectoren – ervaart uitval als gevolg van ongepland onderhoud. Dat blijkt uit recent onderzoek.

In de productie- en procesindustrie ligt dit nog hoger: 80% heeft last van ‘unplanned downtime’. De kosten van die uitval lagen in 2021 tussen de €1.000 – €45.000 per uur, met een gemiddelde van €5.000/uur.

Oplossing: digitaliseer je maintenance

Volgens 360 ondervraagde asset- en maintenance managers ligt de oplossing in de digitalisering van maintenance. De beschikbaarheid van betaalbare industrie 4.0 technologie maakt het mogelijk om de maintenance-processen te ‘verslimmen’. Met andere woorden: smart maintenance-toepassingen inzetten om in je bedrijf een nieuw optimum te ontwikkelen tussen cost performance en uptime.

Ontwikkel en test het in Campione 2

Om dit soort toepassingen te ontwikkelen is het Smart Industry Fieldlab Campione 2 opgezet. Dit is een ‘test-before-invest’ omgeving, waar je als bedrijf leert je onderhoud te voorspellen en daarmee 100% beschikbaarheid te benaderen. Je haalt hier kennis, expertise en advies op maat over mogelijke smart maintenance toepassingen in jóuw bedrijfsvoering. Ook maak je er kennis met aanstormend talent van Avans Hogeschool.

Geïnteresseerd?

Check dan de afbeelding hierboven (klik erop voor downloaden als pdf) en ontdek wat je kunt verwachten en hoe je je bedrijf kunt aanmelden.

Wil je er meer over weten? Aarzel niet en neem contact op met John den Ridder of rechtstreeks met Paul van Kempen.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.