Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Veel bedrijven hebben de interne (digitale) processen al goed geautomatiseerd. De volgende logische stap is nu het automatiseren van de contacten met klanten en toeleveranciers.

Het delen van data in de keten is cruciaal. Denk aan facturen, orders, logistieke en technische data, etc. Tot nu toe waren daar meestal, en per klant specifieke, dure softwarekoppelingen voor nodig. Het verzenden, ontvangen en verwerken van deze ontvangen data is kostbaar, inefficiënt en foutgevoelig.

SCSN

Het Smart Connected Supplier Network (SCSN) biedt een nieuwe datastandaard én technische infrastructuur die het delen van data in ketens veel efficiënter maakt. Hoewel SCSN zich nog in de opstartfase bevindt, maken er al honderden bedrijven gebruik van. Zij ervaren direct het voordeel van snel en foutloos delen van data.

Hoe pas je het toe?

In deze bijeenkomst van Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) en Teqnow (een initiatief van KMU) word je snel bijgepraat over de actuele toepasbaarheid van SCSN.

Wanneer: 24 november 2021 | 13:30 – 17:00 uur
Waar: Hotel van der Valk Uden-Veghel | Rondweg 2 | 5406 NK Uden.
Door: Data Value Center- Smart Industry i.s.m. Teqnow

Namens MetaalHuis hebben Draline, Brans Metaalbewerking en Geton uit laten zoeken hoe toegankelijk SCSN nu al is voor kleinere en middelgrote bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat SCSN precies is. Daarna delen de partners de resultaten van het onderzoek met je. En de betrokken ondernemers vertellen over hun ervaringen met SCSN.

Programma

13:30 – 14:00 uur: Ontvangst

14.00 – 17.00 uur:

  • Welkom en inleiding | Jo van de Put – Teqnow.
  • Inleiding SCSN | Mike de Roode – TNO/SCSN.
  • DVC-SI Tafelgesprek | met Metaalhuis-ondernemers; de initiatiefnemers van het onderzoek
  • Pauze
  • Marktonderzoek SCSN service providers | Marius Poot – IPL advies.
  • DVC-SI Tafelgesprek | met Metaalhuis-ondernemers, over de bruikbaarheid van het SCSN-onderzoek.
  • Hoe nu verder met deze resultaten? En wat kan je zelf binnen jouw onderneming doen om aan te sluiten?
  • Afsluiting met netwerkmogelijkheid met een hapje/drankje
DVC-SI Teqnow

Doelgroep

Digitale communicatie kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de productiviteit en raakt daarmee veel verschillende functies. Deze bijeenkomst is daarom voor iedereen die wil weten wat de actuele mogelijkheden zijn om op een geautomatiseerde manier te communiceren met klanten of toeleveranciers.

Kosten

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Is jouw deelname doorTeqnoq bevestigd, dan rekenen ze op je komst. Ben je onverhoopt verhinderd, dan dien je dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding is Teqnow genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. Btw) in rekening te brengen.
Zodra je je aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaar je je akkoord met deze voorwaarde.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.