Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Kom naar de Breda Robotics Stagemarkt op 4 november. Het meet&match evenement van het seizoen waar de partners van Breda Robotics alles vertellen over hun bedrijf, mogelijkheden voor stages, afstudeerprojecten, bijbanen en zelfs banen voor na een robotica-opleiding.

Belangrijke informatie

Donderdag 4 november | 16:00 – 19:30 uur
Nassausingel 26, loods E5 in Breda

Gratis pizza & drankjes!!! 

Door en voor studenten

Het vinden van een goede stage en afstudeeropdracht is cruciaal tijdens (en voor het afronden van) je bachelor. Naast leerzaam moet het natuurlijk ook leuk zijn en bij jou passen. Daarom organiseren studieverenigingen in samenwerking met Breda Robotics en haar partners een stagemarkt. J Je kan er kennismaken met diverse bedrijven actief binnen de robotica, automatisering en andere aspecten van de 4.0 technologie. 


Als je bijna afgestudeerd bent kan je ook in gesprek gaan met interessante bedrijven die op zoek zijn naar goede medewerkers.

Mis het niet!

De stagemarkt is op donderdag 4 november van 16:00 uur t/m 19:30 uur bij Smart Fieldlab Breda Robotics in de Koepel.  Tussen 17.00 en 18.30 zullen er pizza’s worden geserveerd.  

Deze unieke mogelijkheid tot het vinden van een stage/afstudeeropdracht of baan voor na je opleiding wil jij niet missen!

Meld je snel via het aanmeldformulier.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.