Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Robots zijn steeds belangrijker voor de industrie en andere sectoren. Daarom is het bewaken van de veiligheid essentieel. Robots moeten niet alleen veilig zijn in gebruik, maar ook beveiligd tegen digitale bedreigingen. Hierover gaat de workshop Robotica & Cybersecurity op dinsdag 28 september van 15.00 tot 17.00 uur.

Tijdens Robotica & Cybersecurity nemen de experts van Zolder de deelnemers mee in de wereld van hacken, malware, cyberaanvallen, digitale beveiliging en sensoring. De vier oprichters hebben samen meer dan dertig jaar werkervaring in verschillende domeinen van cybersecurity-research en sensoring.   

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor ondernemers die robotica inzetten in hun bedrijfsproces, voor robotica-integrators en voor robotica-leveranciers. Tijdens Robotica en Cybersecurity bespreken de experts een voorbeeld uit de praktijk. Ze laten zien welke kansen er liggen voor de hackers en wat voor impact een aanval zou hebben.
Ook delen ze  kennis over verantwoordelijkheid van de robotica-leverancier. Je krijgt bovendien advies om je bedrijf en je producten te beveiligen. 

Wanneer: Dinsdag 28 september | 15.00 tot 17.30 uur
Waar*: Breda Robotics | De Koepel | Nassausingel 26 Breda, loods E5

*Als in verband met de coronamaatregelen de workshop niet fysiek kan plaatsvinden, dan wordt deze online gehouden. 

Deelnemen aan Robotics & Cybersecurity?

Je kunt je aanmelden via het  registratieformulier onderaan deze pagina.  

Cybersecurity

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.