Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Wil je als mkb-maakbedrijf uitzoeken hoe je met je data je productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

Maak dan gebruik van de Data Value Versnellers van DVC-SI (Data Value Center – Smart Industry). Die verlagen voor jou de drempel om met externe expertise binnen jouw eigen organisatie met data en digitale innovaties aan de slag te gaan.

Vier typen Data Value Versnellers

Iedere onderneming is anders, en daarmee ook de behoefte aan ondersteuning. Daarom stelt DVC-SI de volgende vier typen beschikbaar:

Brons advies
Een (kosteloos) adviesgesprek voor jouw specifieke of oriënterende kennisvraag.

Zilver advies
Een ééndaags kosteloos adviestraject waarmee je ontdekt waar jouw onderneming staat, welke kansen er liggen en hoe jouw onderneming daarop kan inspelen.

Goud advies

Een driedaags traject van advies en expertondersteuning bij het onderzoeken en beantwoorden van een met jou af te stemmen datavraagstuk in jouw onderneming. Eigen bijdrage: €1.500,-.

Platina advies
Advies en extra expertondersteuning bij een datavraagstuk van hoog innovatieve aard. Een expert besteedt vijf dagen aan het onderzoeken en beantwoorden van jouw kennisvraag. Eigen bijdrage: €3.000,-

Voor wie?

Om in aanmerking te komen voor een Data Value Versneller dien je:

  • Een maakbedrijf te zijn met maximaal 250 medewerkers
  • Gevestigd te zijn in Nederland
  • Fysieke producten te vervaardigen op industriële wijze (hardware met eventuele software ondersteuning)
  • En uiteraard; een oriënterende of specifieke kennisvraag aan DVC-SI te kunnen stellen

Meer informatie/aanvragen

Vraag een Data Versneller aan door contact op te nemen met John den Ridder.
Download de brochure via onderstaande link:

DVC-SI

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.