Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Inzicht krijgen waar jouw onderneming staat? Welke kansen liggen voor het grijpen? Hoe zet je de eerste stappen richting gewenst bedrijfsresultaat? Stippel je eigen route uit met de Data Kansen Stappenplan.

Data Kansen Stappenplan

Een nieuwe tool van Data Value Center-Smart Industry (DVC-SI), speciaal voor mkb maakbedrijven die hun organisatie via data willen optimaliseren. Voor hen stelt het DVC-SI een ééndaags data assessment kosteloos beschikbaar. De 10 Gerenommeerde partners in DVC-SI helpen jouw onderneming meerWaarde te creëren en concurrerender te worden met behulp van data. 

Hoe werkt het Data Kansen Stappenplan?

Het Plan helpt bij het beantwoorden van diverse vragen, zoals: 

  • Waar wil je ondernemingaan gaan werken?  
  • Wat zijn hierbij de kansen met data?
  • Is jouw onderneming qua data-maturiteit al klaar voor deze kansen? 

Datamaturiteit??

Hoe data-volwassen jouw onderneming is, is cruciaal voor het kunnen profiteren van kansen. Om inzicht te krijgen in de huidige en gewenste data-maturiteit doorloop je samen met de datacoach een handig werkblad. Hierin komen aspecten op het vlak van data, technologie, organisatie en management aan de orde. Vervolgens stippelt de datacoach het pad uit om jouw bedrijfskansen te verwezenlijken. Je krijgt stapsgewijs en helder inzicht in wat het je gaat opleveren. 

Aan de slag: vraag een assessment aan

Wil je stappen maken met data? Dan is dit Data Kansen Stappenplan een unieke gelegenheid. Maak gebruik van het kosteloze ééndaags data-assessment met een deskundige coach. Je kunt het hieronder aanvragen:

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over het Data Value Center – Smart Industry? Neem dan vrijblijvend contact op met John den Ridder.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.