Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Dit najaar gaat TechVoice van start. Deze innovatieversneller en business booster werkt met ‘challenges’ van grote bedrijven en industrieën in de aerospace, maritieme en de procesindustrie. TechVoice koppelt vervolgens innovatieve oplossingen van start-ups en mkb’ers aan die challenges.

Denk hierbij aan industrie 4.0 vraagstukken op het gebied van flexibele productie, voorspellend onderhoud en automatisering van de inspectie en maintenance. Maar ook aan uitdagingen rond 3D printen, composietmaintenance en circulaire productie. TechVoice biedt het mkb nieuwe businesskansen door hun innovatieve oplossingen in te zetten voor uitdagingen in andere sectoren. Tegelijkertijd geeft het grote bedrijven de mogelijkheid om efficiënter te innoveren en oplossingen te testen.

Innovatiecontract en € 10.000 voucher

De komende maanden haalt TechVoice innovatievraagstukken op. In het najaar maken we bekend welke challenges er worden opengesteld, waarna de scouting van start-ups en mkb’ers begint. Bij een ‘match’ sluiten aanbieder en vrager een innovatiecontract af, met daaraan verbonden een voucher ter waarde van €10.000 om een pilot op te starten. Deze moet worden besteed binnen het hightech maintenance-ecosysteem in West-Brabant.

TechVoice is gebaseerd op de bewezen succesvolle methode van BioVoice, en maakt gebruik van de ervaring van het team achter die innovation & business booster. BioVoice startte op 29 maart een 3e ronde en stelt deze keer 12 challenges open waar een biobased of circulaire oplossing voor wordt gezocht. Meedoen kan tot 21 mei 17:00u. Wil je meer weten, kijk dan op BioVoice.nl.

Challenge inbrengen?

Wil jij een innovatievraagstuk inbrengen of ken je grootbedrijven die daar mogelijk in geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op met John den Ridder.

De TechVoice partners zijn:

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.