Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Tijdens het event van Fieldlab Campione 2 (17-11-20) kregen deelnemers nieuwe inzichten in de mogelijkheden van smart maintenance, toegepast op het eigen bedrijf.

Cool Industries en Dimensys vertelden over de eigen praktijkcases op het gebied van predictive maintenance.
World Class Maintenance, Avans Hogeschool, de regionale ontwikkelingsmaatschappijen Midpoint Brabant, REWIN West-Brabant en BOM presenteerden hun gezamenlijke aanbod voor een succesvolle start met smart industry voor het mkb in West- en Midden-Brabant.

Bekijk de video's van het event

Smart maintenance voor regionaal mkb onder handbereik in Fieldlab Campione 2
Paul van Kempen | World Class Maintenance/Fieldlab Campione

Smart Industry in een stroomversnelling
Pierre van Kleef | Midpoint Brabant/Gate 2

De reis van reactief naar actief klant- en installatiemanagement
Maarten Wijffelaars | Cool Industries, FROM SENSOR TO DATA

Onderhoud transportbanden inzichtelijk met sensordata
Mark Jans | Dimensys

Intensieve trajecten MKB met studenten, docenten en lectoren
Cees Hogendoorn | Avans Hogeschool

Impactvol groeien in Brabant
Roland Grimm | BOM

Concurrerend innoveren in West-Brabant
John den Ridder | REWIN West-Brabant

Mkb: breng je eigen casus in

In Campione 2, een doorontwikkeling vanuit het nationale Fieldlab Campione, kan het mkb experimenteren met de mogelijkheden van Smart industry (data science, IoT, VR/AR). Bedrijven brengen hun eigen casussen in, waarna de praktische doorvertaling van Smart industry naar de eigen organisatie makkelijker wordt. In samenwerking met het Fieldlab Breda Robotics (robotica) schenkt Campione 2 aandacht aan de harde kant van Smart industry (technologie en innovatie) en aan de zachte kant (skills) en organisatorische aspecten (o.a. nieuwe, concrete business cases).

Interesse om te starten met Smart Industry?

Heb je als regionale mkb’er plannen om te starten met Smart Industry? Laat het John den Ridder  vooral weten. Er volgt dan een oriëntatiemeeting, waarna je samen met Campione 2 ingaat op jouw innovatievraagstukken. Je krijgt ondersteuning en we zetten samen een plan van aanpak en een pilot op. Laat de frisse blik van studenten kijken naar de innovatievraagstukken van je bedrijf!

Breda Robotics en Cyber Physical Factory

De innovatiemogelijkheden zijn talrijk en we brengen jouw eigen case onder in de meest passende pilot. Dat kan bijvoorbeeld zijn de testinstallatie Fieldlab Campione 2, het Fieldlab Breda Robotics, de Cyber Physical Factory of de andere Fieldlabs van Gate2 en West-Brabant.

Breng nu je idee of onderwerp in voor deze volledige ondersteuning!

Bel of mail John den Ridder om de toepassing van Smart Industry in jouw bedrijf ook in een stroomversnelling te brengen. 

Regio Deal Midden- en West-Brabant

Fieldlab CAMPIONE 2 is een van de 17 Regio Deal Midden- en West-Brabant projecten en is mede mogelijk gemaakt door: Rijksoverheid, Regio Hart van Brabant, Regio West-Brabant, gemeente Tilburg, Midpoint Brabant en REWIN West-Brabant.  Daarnaast wordt Campione 3 mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.