Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Wil je leren van ondernemers? Kijk dan (delen van) het 2e webinar van Data Value Center Smart Industry (DVC-SI) terug.

Gastheren Renato Calzone (JADS Programma Manager Smart Industry) en Gerard Blom (Programma manager Data Value Center Smart Industry, DVC-SI) wisselen met drie gasten van gedachten over thema’s en vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van hun bedrijf. Hoe hebben JADS en DVC-SI deze mkb-bedrijven hierbij ondersteund?

De gasten van het 2e webinar

• Gerard Theijssen (Directeur Faber Electronics B.V.)
• Jac Goorden (Chief Digital Officer Mijnwater B.V.)
• Thomas Meulenbroek (JADS MSc student)

De opname bestaat uit drie delen:
Datacases voor het mkb | Levenslang lerenData delen in de keten

Meer voorbeelden en onderwerpen uit andere webinars zijn te vinden op het YouTube kanaal van DVC-SI.
Een greep uit het aanbod:

DVC-SI

DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN West-Brabant, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Zelf aan de slag

Wil je zelf ook aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen, hoe je verdere stappen kunt zetten en wat data voor jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan contact op met John den Ridder en bepalen we samen hoe we je verder kunnen helpen.

Het ultieme maintenance-doel: 100% beschikbaarheid en een oneindige levensduur.